-5.4 C
Braşov
AcasăCititori(P) Carolina Herrera Good Girl - alegerea femeilor curajoase și independente

(P) Carolina Herrera Good Girl – alegerea femeilor curajoase și independente

Parfumul Good Girl de la celebrul brand Carolina Herrera a fost creat pentru femeile tinere, temperamentale și libertine, care doresc să-și pună în evidență personalitatea și farmecul la care este imposibil de rezistat.

La crearea aromei, parfumierul Louise Turner s-a inspirat din imaginea unei fete senzuale și romantice care locuiește într-o mare metropolă. Parfumul a fost pus în vânzare în septembrie 2016 și a căpătat rapid o popularitate imensă, fiind îndrăgit de fetele din întreaga lume. 

Compoziția

Apa de parfum aparține unui grup de parfumuri clasice floral-orientale, care sunt foarte populare în rândul femeilor de diferite grupe de vârstă. Notele de vârf bogate și profunde ale parfumului sunt dezvăluite într-un sunet delicat, dar dinamic, de cafea neagră și migdale. Urmează notele de inimă fermecătoare, care se manifestă într-o combinație armonioasă de iasomie sambaca și tuberoză exotică. La final, compoziția sună cu revărsări picante de cacao și boabe de tonka, care îi conferă o picanterie aparte. Aroma este destul de concentrată, fiind una persistentă. 

Parfumul este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară. Mirosurile florale dulci sunt denumite în mod obișnuit parfumuri de seară. Într-adevăr, Good Girl https://makeup.ro/product/278025/ va fi o completare perfectă la o rochie luxoasă și o coafură formală. Datorită notelor dulci, acest parfum este pur și simplu ideal pentru sezonul rece, precum sfârșitul toamnei și iarna. Aroma este una persistentă, motiv pentru care majoritatea oamenilor o atribuie aromelor pentru ocazii speciale.
 
Designul

Imediat ce a apărut, parfumul Good Girl Carolina Herrera a atras o atenție maximă datorită sticlei sale neobișnuite. La lansarea parfumului, marca și-a propus să atragă atenția nu doar asupra conținutului, ci și asupra designului, care este unul luxos și original. Sticla este realizată din sticlă organică neagră sub forma unui pantof elegant, simbolizând rafinamentul și feminitatea. Aceasta este o imitație a unui toc stiletto de damă, din sticlă translucidă albastru închis cu toc auriu. Ea va decora masa de toaletă a oricărei femei. 

Parfumul este disponibil în mai multe volume:
7 ml;
30 ml;
50 ml;
80 ml.

Parfumul Carolina Herrera Good Girl este alegerea femeilor curajoase și independente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE