-0.5 C
Braşov
AcasăMagazinCum au fost ”taxați” Meghan Markle și prințul Harry pentru declarațiile controversate...

Cum au fost ”taxați” Meghan Markle și prințul Harry pentru declarațiile controversate făcute privind familia regală

Declarațiile controversate făcute de prințul Harry și de soția lui, Meghan Markle, despre rudele lor nu au rămas ”netaxate” de regina Elisabeta a II-a, care nu i-a menționat deloc în discursul ținut în ziua de Crăciun. Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, i-a adus un omagiu soțului ei, prințul Philip, în primul discurs ținut după moartea acestuia. În cadrul acestuia, însă, ea nu i-a menționat pe prințul Harry și pe Meghan Markle, dar i-a felicitat pe prințul Charles și pe soția lui, Camilla, precum și pe Kate Middleton, soția lui William, pentru lupta pe care o duc pentru a stopa schimbările climatice.
De asemenea, ea nu l-a menționat în discurs nici pe prințul Andrew, cel de-al doilea fiu al reginei, care s-a retras din viața publică în 2019, pe fondul controverselor privind legăturile sale cu Jeffrey Epstein, un fost afacerist care s-a sinucis după gratii după ce a fost implicat în numeroase scandaluri de abuzuri sexuale și pedofilie.

Regina Elisabeta, omagiu pentru soțul ei

În cadrul discursului, regina Elisabeta a II-a a purtat o broșă cu crizantemă din safir, pe care a a avut-o și în luna de miere cu prințul Philip în 1947, pentru a ilustra importanța căsătoriei sale de lungă durată cu Philip. Totodată, ea a făcut declarații emoționante, acesta fiind primul Crăciun fără soțul ei.
„Crăciunul poate fi dificil pentru cei care au pierdut pe cineva iubit. Anul acesta, în mod deosebit, înțeleg de ce”, a spus regina într-un mesaj personal, potrivit BBC.
Ea l-a descris pe prințul Philip ca „iubitul” ei și a adăugat că i-a simțit prezența pe perioada sărbătorilor. „Sclipirea aceea poznașă și întrebătoare era la fel de luminoasă la final ca atunci când l-am văut prima dată. Dar, bineînțeles, viața înseamnă și despărțiri definitive, la fel cum înseamnă și prime întâlniri. Și, oricât de tare ne e dor de el, mie și familiei mele, știu că și-ar dori să ne bucurăm de Crăciun”, a mai spus regina, amintindu-și de „capacitatea lui de a găsi ceva amuzant în orice situație. ”Eu și familia mea, chiar dacă ne va lipsi un râs familiar în acest an, ne vom bucura de Crăciun.”, a mai spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE