-5.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Andrei Dima, un oltean care s-a impus la ACS Kids...

Liga 3: Andrei Dima, un oltean care s-a impus la ACS Kids Tâmpa Brașov

l Mijlocașul de 20 de ani este convins că gruparea brașoveană antrenată de Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc se va salva de la retrogradare

Mijlocașul Andrei Dima (20 de ani) a venit în această toamnă la Brașov fiind transferat de ACS Kids Tâmpa. Andrei a început fotbalul la CS Hidroelectra Rm. Vâlcea, după care a trecut la SCM Rm. Vâlcea, cu care a jucat în Liga Elitelor, apoi a luat contact cu fotbalul de seniori în Liga a 3-a, la CS Viitorul Dăești. „ Andrei a intrat în această toamnă la facultate la Brașov. Ne-am interesat de el și așa a ajuns la noi. Este un fotbalist aparte pentru postul de mijlocaș defensiv. E luptător, are răutate în joc, e foarte bun în duelurile unu contra unu, depune mult efort, astfel că are potențial uriaș să ajungă mai sus “, a spus antrenorul Vasile Tatarciuc.

„Kids Tâmpa merită să joace în Liga a 3-a“

Chiar dacă nu este crescut de gruparea „alb-albastră”, Andrei s-a adaptat repede la Brașov și a devenit un om de bază al „urșilor”. Dima oferă siguranță la mijlocul terenului și le dă încredere colegilor săi. „Mă bucur că fac parte din acest proiect numit ACS Kids Tâmpa Brașov. Am venit cu inima deschisă aici și consider că avem o echipă frumoasă. Una plină de tineri ambițioși, care doresc să realizeze ceva în acest sport pe care-l iubește toată lumea. Eu mă bucur să fiu aici și să pun umărul pentru a îndeplini obiectivul, acela de a ne păstra locul în Liga a 3-a și în sezonul următor. Kids Tâmpa merită să joace în Liga a 3-a și, poate, într-o zi, de ce nu, și mai sus. Pentru mine este un moment bun, acesta în care joc aproape meci de meci pentru Kids Tâmpa în Liga a 3-a. Îmi doresc să am evoluții bune, să îmi ajut echipa, dar și să cresc de la joc la joc pentru a-mi deschide astfel și alte posibilități, acelea de a face pasul la un nivel superior. Cu multă muncă, ambiție, dar și răbdare, putem realiza orice ne propunem”, a declarat Andrei Dima.

Nu se teme de retrogradare

Tânărul fotbalist a făcut și o scurtă radiografie a sezonului de toamnă al „urșilor”: „A fost foarte dificil. Pentru că am jucat cu echipe ce au în componență jucători cu o experiență mult mai mare ca a noastră. Au fost destule momente în care lipsa noastră de experiență ne-a privat de puncte importante. Pentru că nu am jucat rău. Ba chiar spre final am avut meciuri din ce în ce mai bune, în care am dominat aproape toți adversarii. Însă nu am reușit să adunăm și puncte. Eu sunt încrezător că, cu o pregătire bună de iarnă și cu mai multă încredere în forțele noastre, nu vom avea probleme în a ne salva de la retrogradare”.
ACS Kids Tâmpa a terminat anul pe ultimul loc în C5 cu 8 puncte. În primăvară, brașovenii vor mai juca trei meciuri dificile în campionat, cu Cetate Râșnov, AFC Odorheiu Secuiesc și FC Pucioasa, după care vor da bătălia pentru evitarea retrogradării în play-out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE