-6.1 C
Braşov
AcasăMagazinCrăciun regal: Jocul preferat al prințului William, de sărbători. Cum își petrece...

Crăciun regal: Jocul preferat al prințului William, de sărbători. Cum își petrece timpul cu soția și copiii

l A dezvăluit și ce mașină și-ar dori să aibă

Prințul William a dezvăluit într-un interviu înregistrat la palatul Kensington, pentru Radio Marsden, că adoră ca de Crăciun să joace Monopoly cu soția sa, Kate. De asemenea, a mărturisit că este „foarte special” pentru el să-i privească pe copiii săi, prinții George și Louis și pe prințesa Charlotte, cum se joacă cu verișorii lor.
William, în vârstă de 39 de ani, a răspuns în acest inteviu întrebărilor adresate de pacienții aflați în spitalul Royal Marsden. El a explicat că toată familia este pasionată de Monopoly și Risk. În plus, a declarat că îi place să patineze, deși a recunoscut că nu se descurcă foarte bine pe gheață. „Avem foarte puține momente când suntem cu toții efectiv în aceeași încăpere. Și când îmi văd copiii că se întâlnesc cu verișorii lor și se distrează de minune jucându-se împreună, este foarte special pentru mine. Așa că aștept cu nerăbdare clipele acestea. În plus, Crăciunul are o nouă dinamică acum cu trei copii. Dintr-o dată, trăiești o cu totul altă emoție. Așa că mă bucur de noua versiune a Crăciunului din viața mea. Ne jucăm jocuri de societate cu copiii destul de mult. Ne place Monopoly, este un joc bun”.
William a dezvăluit și care este filmul său preferat de Crăciun. Este vorba de „Elf”. El a adăugat că se uită la comedia cu Will Ferrell din 2003 în fiecare an.
Răspunzând la întrebarea unui copil, William a mărturisit și că nu are un Lamborghini: „Fiona, mi-aș dori! Mi-ar plăcea să am un Lamborghini. Unul mare și galben. Dar nu, din păcate nu am. Poate când o să îmbătrânesc.” Cât despre mâncare, prințul a dezvăluit că „este destul de importantă pentru mine de Crăciun, tind să mănânc mult de Crăciun. Întotdeauna îmi rămâne spațiu undeva în stomac pentru curcan, cârnați sau vin”. El a adăugat că iubește varza de Bruxelles și le-a spus copiilor că este important să mănânce legume verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE