-1.2 C
Braşov
AcasăSportMercato: George Pușcaș e la un pas de CFR Cluj

Mercato: George Pușcaș e la un pas de CFR Cluj

l CFR Cluj vrea să-l împrumute pe internaționalul român de la Reading

George Puşcaş trece printr-o perioadă dificilă , după ce n-a mai reuşit să înscrie de opt luni pentru Reading. Internaţionalul român ar urma să se despartă de Reading în această iarnă şi una dintre posibilele destinații ar putea fi CFR Cluj. „Atacantul român traversează un sezon slab, ajungând la 21 de meciuri fără gol marcat și și-a pierdut locul în primul 11.În aceste condiții, Reading s-ar putea să-l împrumute în această iarnă. O plecare a lui Pușcaș nu este departe de a se realiza, CFR Cluj fiind interesată de serviciile sale”, anunță Football League World.

Gigi Becali: „Puteam să-l iau“

Gigi Becali a recunoscut că şi el admiră calităţile lui George Puşcaş şi susține că, atunci când atacantul juca în Italia, a oferit 3 milioane de euro pentru transferul său: „Puşcaş e un atacant puternic, foarte bun. Am vrut să dau 3 milioane pe el, dar n-am putut să-l iau. Când era copil am vrut să dau 3 milioane, era în Italia. Puteam să-l iau, dar n-a vrut el să vină. Valoarea lui n-o ia nimeni, puterea şi forţa nu i-o ia nimeni, aia e înnăscută”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

S-a remarcat în 2019 la EURO U21

George Puşcaş (25 de ani) a fost considerat un mare talent al generaţiei sale. Internaţionalul român a început fotbalul la Oradea, iar în vara lui 2013 a ajuns la juniorii lui Inter Milano. Ulterior, echipa italiană l-a împrumutat la diverse cluburi unde a avut şansa să joace mai mult. Cel mai bun an l-a avut însă în 2019, când a ajuns cu România U21 în semifinalele Campionatului European. Evoluția bună de la EURO U 21 i-a adus atunci lui Puşcaş transferul la Reading, care a plătit 7,5 milioane de euro în schimbul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE