-3.2 C
Braşov
AcasăMagazinJulia Roberts, în cea mai relaxată ținută-un tricou, un șort și a...

Julia Roberts, în cea mai relaxată ținută-un tricou, un șort și a ieșit la plimbare

Julia Roberts arată impecabil pe covorul roșu, iar în viața de zi cu zi preferă relaxarea în detrimentul unui look studiat, ca scos din cutie. Apare de multe ori pe stradă fără pic de machiaj pe chip, cu părul necoafat, fiind cu adevărat imaginea unei femei încrezătoare, care se simte bine în pielea ei și care alege să se arate exact așa cum este. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzi, în Australia, în timpul unei pauze de filmări.
Orice tip de mișcare este minunat, iar Julia Roberts pare că știe asta foarte bine. Actrița din “Pretty Woman” a ieșit “la mers”, într-o zi în care a luat pauză de la filmările din Australia. Și-a pus pe ea cel mai scurt și mai comod șort, un tricou peste o bluză cu mânecă lungă, șapcă, pantofi sport și ochelari de soare și, cu muzica în căști, a pornit la drum. La 54 de ani, Julia este într-o formă fizică extraordinară. Zveltă, cu picioare lungi și subțiri și un zâmbet inconfundabil, actrița și-a păsatrat și acum farmecul. Fotoreporterii din Australia au fost cu ochii pe ea de când au aflat că este la ei în țară pentru un nou proiect, așa că au surprins-o ba la cumpărături, ba, în cazul de față, la o plimbare ce a semănat cu un marș sau o sesiune relaxantă de jogging, dacă am fi să ne luăm după ținuta îmbrăcată.

Julia Roberts filmează o nouă peliculă alături de George Clooney

Din noiembrie, Julia Roberts se află în Australia alături de bunul ei prieten, George Clooney, alături de care filmează pentru pelicula “Ticket to Paradise”, care a primit un buget de 6,4 milioane de dolari prin programul federal al guvernului. Se aștepată ca producția să genereze venituri de 47 de milioane de dolari pentru economia Australiei și să creeze mai mult de 270 de joburi. George și Julia joacă rolurile a doi foști soți. Aceștia călătoresc în Bali, într-o încercare disperată de a-și opri fiica, interpretată de Kaitlyn Dever, să se căsătorească. În film apare și Billie Lourd, în rolul celei mai bune prietene a lui Dever. George și Julia au devenit prieteni după ce au filmat în 2001 la „Oceans Eleven”. Au urmat apoi “Oceans Twelve” (2004) și “Money Monster” (2016). Roberts a recunoscut că inițial nu a fost o mare fană a lui Clooney, pentru că el era mereu pus pe farse și tot felul de glume, dezvăluind că relația lor s-a schimbat în bine când ea a rămas însărcinată. Într-un interviu cu People, în aprilie 2016, Julia a declarat că a fost o „uşurare” faptul că ea şi George nu sunt doar „prieteni de Hollywood”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE