-2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciuperci cu smântână și ou

Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 2 cepe, o lingură unt proaspăt, o linguriţă făină, 2/3 pahar supă de carne sau apa, 2/3 pahar de smântâna, 3 ouă, sare, piper
Preparare: Ciupercile curăţate şi spălate se toacă mărunt, se adaugă ceapa tăiată şi se prăjesc uşor în unt. Se pun apoi într-o cratiţă, se adaugă sare, piper, făina, supa de carne sau apa, iar când ciupercile sunt gata fierte se pune şi smântâna. Se fierb câteva ouă tari se curăţă, se taie rondele, se așază pe un platou fierbinte, iar deasupra se pun ciupercile. Se servesc foarte fierbinţi.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE