-2 C
Braşov
AcasăMagazinPrimele imagini cu fosta prințesă Mako a Japoniei, după ce a renunțat...

Primele imagini cu fosta prințesă Mako a Japoniei, după ce a renunțat la titlu și s-a mutat cu soțul în New York

Iubirea a fost mai presus de un titlu regal! Acesta este cazul fostei prințese Mako a Japoniei, care a renunțat la avere și la titlu pentru a se căsători cu Kei Komuro, iubitul ei din facultate, care este un om de rând. După ani întregi în care au încercat să-și unească destinele și o logodnă pecetluită încă din 2013, cei doi tineri de 30 de ani au reușit să devină o familie și în acte, așa că viața lor a început de la zero, pe un alt drum. Prințesa Mako este de acum doar Mako, o cetățeană din Japonia care trăiește în SUA. Aceasta și-a urmat inima și soțul și a renunțat la tot în numele dragostei. Locuiește deja în New York, acolo unde a și fost surprinsă de paparazzi, la o plimbare cu partenerul ei de viață.

Fosta prințesă Mako și soțul ei trăiesc cu chirie în New York

Îmbrăcați lejer, așa cum Mako nu apărea niciodată în public până recent, și cu o alură de adolescenți, cei doi au luat la pas străzile din cartierul în care s-au mutat. Mako a renunțat la portul oficial și mult mai scorțos, la costumele apretate, cu fuste cu lungimi standard și sacoruile cu structură, dar și la cocurile pe care le avea deseori la evenimentele regale, pentru un look modern, casual și relaxat, cu piese vestimentare care se găsesc în garderobele tuturor fetelor de vârsta ei. Mako și Kei locuiesc într-un apartament frumos și luminos, cu un dormitor, pe care l-au închiriat după ce Komuro a prins un job la o firmă de avocatură din metropola americană. Plătesc chirie aproximativ 4.300 de dolari pe lună.

Fosta prințesă Mako și soțul ei s-au cunoscut în timpul facultății

Mako și Kei s-au întâlnit într-un restaurant din Tokyo, la un eveniment al universității la care amândoi au studiat. “Inițial, am fost atras de zâmbetul lui luminos”, povestea Mako despre alesul inimii ei. De-a lungul timpului, tânăra prinţesă a realizat că acesta este un om „sincer, inteligent, muncitor şi are o inimă mare“. Mako și Komuro s-au logodit la sfârșitul lui 2013 și au continuat relația la distanță, pentru că prințesa studia în Anglia.
Din cauza unei legi japoneze controversate, ce datează încă din anul 1947, femeile din familiile imperiale îşi pierd statutul în urma unei căsătorii cu „un om de rând“, ceea ce nu se aplică şi în cazul bărbaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE