-6.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 2. Dacia Unirea Brăila taie în carne vie. Stafful tehnic condus...

Liga 2. Dacia Unirea Brăila taie în carne vie. Stafful tehnic condus de Florentin Petre dar și majoritatea jucătorilor, dați afară!

Măsuri drastice la Dacia Unirea Brăila, ultima clasată din Liga 2.
Adunarea Generală a clubului brăilean a decis în ședința extraordinară de astăzi, 15 decembrie 2021, rezilierea tuturor contractelor staffului tehnic, cât și a jucătorilor echipei de seniori, cu excepția juniori localnici! Sefii clubului anunță că echipa va termina acest sezon. După 16 etape din sezonul regular, cu trei runde până la finalul acestuia, Dacia Unirea Brăila este pe ultimul loc în Liga 2, 20, cu doar 2 puncte acumulate, din două remize cu FC Brașov si Astra.
Antrenorul Florentin Petre se departe de Dacia Unirea Brăila după 3 ani și jumătate. Florentin Petre a condus echipa din august 2018, având la activ o retrogradare în Liga 3, dar și o promovare în Liga 2. „Este normal să se întâmple acest lucru. Sezonul trecut, în Liga 3, am făcut performanță cu bani puțini, dar la Liga 2 fără bani nu poți face performanță. Noi am fost cea mai săracă echipa din Liga 2! Nu am avut teren de antebament, ne-am pregătit pe unde am putut.. Cam toate echipele au un nucleu bun cu 7-8 jucători care fac diferența, au bugete de 1 milion de euro, iar noi cu 180.000 de euro ce puteam face? Si așa eu sunt convins că dacă reușeam să aducen 6-7 jucatori puteam face față Ligii a 2-a. Am avut și un ghinion fantastic, pentru că puteam avea cel puțin in 9 puncte!”, a spus Florentin Petre.
Tehnicianul de 45 de ani este convins că va avea, în curând, șansa unui nou proiect fotbalistic.
„Nu-mi fac probleme, sunt convins că va suna telefonul. Am ceva contacte. Cei care mă cunosc știu ca sunt un tip corect și care nu păcălește niciodată fotbalul”,a încheiat Florentin Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE