-2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Tobă de porc

Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, şorici, slănină, ficatul, limba şi carnea de la gâtul porcului, muşchiuleţ de porc, sare, piper, foi de dafin, boia dulce, boabe de piper, 1 ceapă, 1 pahar cu vin.
Preparare: Se taie toată carnea, limba şi slănina se taie fîşii. Se dă cu sare, piper şi boia dulce şi se pun să fiarbă într-o oală mare plină cu apă rece. Între timp, se spală burta, se curăţă bine, apoi se umple, se coase şi se înţeapă. Se pune din nou la fiert în apă rece, unde se adaugă o ceapă tăiată în patru, foi de dafin, boia dulce, 1 linguriţă boabe de piper şi un pahar cu vin. După fierbere, toba se ţine presată între două funduri din lemn timp de o zi. Se păstrează la rece, în frigider.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 14 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE