-2 C
Braşov
AcasăMagazinSelly, din nou pe marile ecrane

Selly, din nou pe marile ecrane

Filmul „Tabăra”, care surprinde niște copii ajunși într-o tabără de „deztehnologizare” unde sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, va ajunge în cinematografele din România din 27 decembrie 2021, unul dintre producători și actori fiind Selly, arată paginademedia.ro.
„Tabăra” apare la doi ani după „5Gang: Un altfel de Crăciun”, primul film al lui Selly.
Vloggerul Andrei Șelaru, Selly, unul dintre cei mai populari tineri din mediul online, a spus că speră ca publicul să se distreze când va vedea „Tabăra”. „Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât şi a părinţilor. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet şi tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine şi să se distreze cel puţin cât ne-am distrat noi făcându-l”, a spus Selly.
„Tabăra” este scris şi regizat de Valentin Dobrogeanu. În distribuție se numără, printre alţii, Selly, BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu şi membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin.
„Tabăra” este un film produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media. Printre producători, în afară de Matei Dima şi Selly, se numără şi Ştefan Lucian de la Global Records, dar şi Anca Truţă. Producător executiv este Alexandra Hash.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE