-5.9 C
Braşov
AcasăSportFRF. ACS SR Brașov a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi...

FRF. ACS SR Brașov a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi OSK 2, după ce ar fi folosit un jucător in stare de suspendare! Reacție dură a oficialilor clubului brașovean

-ACS SR Brașov a pierdut la masa verde meciul castigat pe teren cu Sepsu OSK II, scor 2-0 din etapa a din 10- a din C5 pentru ca l-ar fi folosit pe portarul Bogdan Cauca in stare de suspendare.
Departamentul de competiții al FRF. „Sesizare cu privire la jucatorul Bogdan Căucă component al ACS Municipal Brașov – L3.
Admite sesizarea Departamentului Competitii FRF. În baza baza art. 83/10/1 din RD coroborat cu art.
34 din RD, ACS SR Municipal Brașov se sancționează cu Forfait
(3-0 în favoarea echipei ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe) și i se aplică
penalitate sportivă de 635 lei” precizeaza Comisia de Disciplină a FRF.
In schumb, oficialii lui ACS SR Brașov spun ca este o gafă impardonabila a brigazii de arbitrii din meciul cu Blejoi din etapa a 4-a, in care Cauca a fost sancționat, dar centralul întâlnirii l-a notat in raport pe Crihan, cel care a fost doar rezervă! ” Este o gafă incredibilă a brigazii de arbitrii de la meciul cu Blejoi. Cauca a primit cartonsul galben in minutul 80 al meciului, avem si proba video, dar in raport a fost trecut alt jucător. Căucă a luat cartonașe galbene in etapele 1, 2, 4 si 7 si a stat in etapa a 8-a. In schimb, cei de la Competitii nu au luat în calcul cartonasul încasat de Căucă la Blejoi si de aici toată nebunia. Vom face recurs, vom prezenta proba video si cu siguranță vom câștiga. Bine ca avem filmarea de la Steagu TV, fara această proba eram in pericol sa cadem pe loc retrogradabil. Culmea este ca toate aceste demersuri ne vor costa bani, timp si nervi’, a spus Auras Barbuța, team managerul lui ACS SR Brașov. După decizia Comisiei de Disciplină a FRF, ACS SR Brașov a căzut pe locul 9 in clasament, cu unul mai mult decât ultima clasata, ACS Kids Tâmpa (8p).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE