-2 C
Braşov
AcasăMagazinCum a fost decorat de Crăciun un palat al Reginei Marii...

Cum a fost decorat de Crăciun un palat al Reginei Marii Britanii

Toată lumea se pregătește de Sărbători în decembrie. Chiar și Familia Regală. Iată cum a fost decorat de Crăciun Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.

Palatul Holyroodhouse din Edinburgh este reședința oficială din Scoția a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Castelul a fost deja decorat de Crăciun. A căpătat un aer de Sărbătoare și își așteaptă cu nerăbdare vizitatorii.

Locația este deschisă publicului, astfel că în anumite zile ale săptămânii, palatul poate fi vizitat de turiști. Mai exact luni, joi, vineri, sâmbătă și duminică. El își închide însă porțile atunci când au loc vizite regale.

Brazii de Crăciun au fost frumos împodobiți în nuanțe de roșu, auriu și alb. Şi zona scărilor a fost, la rândul ei, decorată cu crengi de brad şi globuri multicolore.
Cândva, Palatul Holyrood a servit drept reședință a Reginei Maria Stuart a Scoției. Este locul în care a fost ucis presupusul amant al acesteia, muzicianul David Rizzio. Tocmai pentru această istorie bogată și plină de controverse, Palatul este un adevărat punct de atracție pentru turiști.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorAzi se deschide patinoarul de la Olimpia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE