-5.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de peşte

Ingrediente: 1 kg. de peşte (crap, șalău etc.), 1 litru apă, 1/2 l. borş, zarzavat de supă, 1 ceapă mare, 1/2 ceaşcă de orez, sare, verdeaţă.
Preparare: Se pune apa la fiert şi când clocoteşte se adaugă ceapa tăiată mărunt şi zarzavatul tăiat subţire. După ce s-a fiert zarzavatul, se adaugă orezul şi când acesta este fiert se adaugă bucaţile de peşte. După câteva clocote, se adaugă borşul clocotit, turnând câte puţin până se potriveşte de acru. Se adaugă sare după gust şi câteva frunze de leuştean. După câteva clocote se scot frunzele de leuştean. Când se serveşte, se adaugă verdeață tocată.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE