-6.4 C
Braşov
AcasăSportIulian Roșu a plecat de la FC Brașov: „Mă așteptam la altceva“

Iulian Roșu a plecat de la FC Brașov: „Mă așteptam la altceva“

Autor: Adi MARICA

l Mijlocașul de 27 de ani a acceptat termenii rezilierii contractului cu FC Brașov

Până acum, FC Brașov s-a despărțit de șase jucători: Vlad Motroc, Gheorghe Anton, Bruno Vasiu, Dan Panait, Iulian Roșu și Maxim Iurcu. Alți trei jucători aflați pe lista neagră a lui Lomoniu, atacantul Marian Codrea, portarul Cezar Lungu și fundașul central Alexandru Sabău, încă nu au acceptat rezilierea contractelor.

„Ne-am strâns mâna și cu Dumnezeu înainte!“

Mijlocașul Iulian Roșu, titular indiscutabil în mandatul lui Ilie Stan, a fost tras pe linie moartă în ultimele etape. În aceste condiții, Roșu a acceptat termenii rezilierii și a plecat de la Brașov. „Am decis să plec de la Brașov, pentru că situația de la ultimele meciuri mi-a arătat că e mai bine să plec. Am jucat aproape toate meciurile și sincer mă așteptam la altceva. Ne-am înțeles, ne-am strâns mâna și cu Dumnezeu înainte! Le urez baftă în continuare “, a spus Iulian Roșu pentru Liga 2.ro.

Cum s-a „rupt“ vestiarul la FC Brașov

Iulian Roșu spune că a venit cu planuri mari la FC Brașov, însă lucrurile au luat o altă turnură după demiterea lui Ilie Stan. Mai mult, mijlocașul de 27 de ani crede că vestiarul nu a fost unul unit. „Din păcate proiectul a pornit cu greutăți și a continuat la fel. De la promisiuni de un proiect pe 3 ani și liniște s-a ajuns la lucrurile întâmplate de-a lungul turului. Când începusem să punem probleme și să jucăm s-a schimbat staff-ul și de atunci a fost foarte greu. Într-adevăr, salariile s-au plătit la zi, dar e nevoie și de altceva. Când colegi de ai mei (nr. Motroc, Panait, Bruno Vasiu, Codrea și Panait) și cei din staff (Romeo Surdu, Casian Maghici și Florin Drăghici) au fost excluși din lot și nimeni nu a spus nimic…arătă multe “, a spus fostul mijlocaș al celor de la FC Brașov.

Marele regret: „Îmi pare rău că nu am avut fanii lângă noi“

Iulian Roșu spune că marele regret de la Brașov este faptul că echipa nu a avut parte de sprijinul fanilor. Concluzia lui Roșu este că „Brașovul merită o echipă la nivelul fanilor “. „Noi, cei nou veniți la Brașov, nu știam de disputa brandului. Noi am venit să încercăm să jucăm. Îmi pare rău că nu am avut fanii lângă noi. Îi respect și îi apreciez. Chiar m-au impresionat în meciul din Cupa României (nr. câștigat de SR Brașov cu 1-0 cu golul de poveste al portarului Bogdan Căucă). Cred că dacă am fi avut așa suporteri lângă noi ar fi fost superb! Cinste lor! Cu siguranță Brașovul merită o echipă la nivelul lor, acum să vedem când se va întâmpla“, a spus Roșu pentru sursa citată.

Iulian Roșu, pe final rezervă de lux

Mijlocașul Iulian Roșu (27 de ani) a început sezonul ca titular la FC Brașov și chiar promitea mult. În primele 10 etape a fost titular indiscutabil, însă în niciun meci nu a fost integralist. În runda a 11 a început ca rezervă și a jucat pe final 30 de minute. În runda a 12-a a fost rezervă neutilizată, iar în etapa a 13 a intrat în locul lui Burlacu, accidentat în startul partidei. În etapa a 14-a a jucat pe final 17 minute, iar în ultimele două etape a fost doar rezervă neutilizată. Iulian Roșu a prins un total de 13 meciuri la FC Brașov, în zece a început ca titular, și a marcat un gol, cu Dunărea Călărași (scor 3-1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE