-0.1 C
Braşov
AcasăSport„Limoniu“ joacă tare / Culmea rezilierii la FC Brașov: Renunți la bani...

„Limoniu“ joacă tare / Culmea rezilierii la FC Brașov: Renunți la bani și ești liber!

Autor: Adi MARICA

l Căzut în dizgrația șefilor clubului, Alexandru Sabău a primit o ofertă de reziliere a contractului, fără să fie plătit pe lunile noiembrie și decembrie!
l „Este o practică obișnuită a multor președinți de club din România “, spune președintele AFAN, Emilian Hulubei

În toată nebunia cu rezilierea contractelor la FC Brașov din această perioadă, președintele Ioan Mărginean a venit și cu o „soluție “ inedită. Președinte uns cu toate alifiile, „Limoniu“ i-a propus unui fotbalist să rezilieze contractul, însă fără ca acesta să fie plătit măcar la zi! Cel mai bun exemplu este cazul fundașului central Alexandru Sabău (23 de ani). Căzut în dizgrația conducerii, Sabău a fost chemat la club, iar Mărginean i-a propus rezilierea contractului. Deși fotbalistul a jucat în luna noiembrie, iar competiția s-a încheiat la începutul lunii decembrie, Limoniu a dorit rezilierea contractului începând cu luna noiembrie! Bineînțeles că fotbalistul a refuzat categoric, iar acum Mărginean trebuie să vină cu o altă ofertă!

„Sabău nu este un caz singular“

În luna noiembrie, Sabău a fost integralist în meciurile cu U Cluj și Poli Timișoara, iar în meciul cu FC Buzău au fost rezervă neutilizată. „ E o practică obișnuită a multor președinți de club din România. Din păcate, Sabău nu este un caz singular. Bineînțeles că fotbalistul a refuzat reziliarea în aceste condiții“, spune șeful AFAN, Emilian Hulubei.  Sabău a fost adus în vară de la Gloria Lunca Teuz Cermei (Liga 3) și în tricoul Brașovului a fost integralist în toate cele 14 meciuri în care a fost utilizat, adică a strâns 1260 de minute și a marcat două goluri. Titular în primele 14 etape, Sabău a fost trimis pe bancă la ultimele două meciuri din acest an, când și-a pierdut postul de titular în fața croatului adus de Mărginean, Ivan Fustar.

El Azzouzi și Fustar au intrat în vacanță

Altfel, primii doi jucători intrați în vacanță la FC Brașov sunt atacantul Zakaria El Azzouzi și fundașul central Ivan Fustar, liderii contractelor la gruparea brașoveană. Fustar a fost învoit de șefii clubului pentru a pleca în Croația pentru a-și rezolva problemele cu pașaportul. Situație putea fi rezolvată în pauza competițională în care campionatul Ligii a 2-a fost întrerupt pentru meciurile echipei naționale. În schimb, Azzouzi avea biletul de avion achiziționat de mai multă vreme având acceptul șefilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE