-2 C
Braşov
AcasăMagazinUnde cântă Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel de Revelion?

Unde cântă Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel de Revelion?

Mulți artiști abia așteaptă să susțină concerte de Revelion, mai ales pentru că evenimentele au avut de suferit în ultima perioadă. Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel au pus mâna pe contracte foarte bune, spectacole prin care o să bucure pentru românii de peste hotare, dar nu pe bani puțini.

Unde o să cânte Maria Dragomiroiu de Revelion

Maria Dragomiroiu a dat lovitura! Cântăreața o să își facă apariția la un eveniment pe care îl așteaptă mulți, ținând cont de programul artistic de 5 stele și de bucatele românești. Cântăreața o să își bucure publicul din America, cântând alături de Mioara Velicu și Gigi Gheorghiu într-un local din New York, anume ‘Ballroom Mikelle Palazzo’. Show-ul o să înceapă la ora 20:00 și o să se termine la ora 4:00. Petrecăreții o să plătească 250 de dolari pentru a participa la eveniment. De asemenea, prețul unui bilet pentru copii este de 150 de dolari.

Marcel Pavel o să facă show

Și Marcel Pavel se numără printre vedetele care o să își petreacă sărbătorile pe scenă, departe de România. Acesta o să cânte în Belgia, alături de Grigore Gherman și de Formația ‘Basarabia’. Cei care vor să îl asculte o să fie nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 130 de euro pentru un bilet, iar copiii vor trebui să plătească 65 de euro dacă o să își însoțească părinții. Show-ul o să înceapă la ora 20:00, iar la miezul nopții invitații o să fie răfățați cu un spectaculos foc de artificii.
„Vom cânta într-un mare centru de evenimente, ‘Birmingham Palace’, din Bruxelles, suntem așteptați acolo de Revelion. Va fi muzică de calitate, iar mâncare este foarte gustoasă, pentru toate gusturile.”, a dezvăluit Marcel Pavel.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorHeidi Klum, supermodel și la 48 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE