-3.2 C
Braşov
AcasăCititoriConsumul regulat de migdale previne anemia

Consumul regulat de migdale previne anemia

Delicioase şi hrănitoare, migdalele reprezintă gustarea perfectă de după-amiază. Sunt pline de nutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a întregului organism, aşa că păstraţi întotdeauna migdale crude la îndemână şi consumaţi-le în salate sau ca atare.
Un aspect important când vine vorba despre migdale e acela că trebuie consumate în stare crudă.
Iată câteva dintre beneficiile pe care ţi le aduc aceste oleaginoase:
-Au un conţinut mare de fibre şi proteine. Persoanele care consumă în mod regulat migdale (cel puţin de două ori pe săptămână) îşi menţin greutatea corporală. Mai mult, fibrele contribuie la mişcările intestinale, eliminând toxinele.
-Bogate în vitamina E, migdalele contribuie la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor.
-Migdalele conţin şi o cantitate mare de calciu, ceea ce înseamnă că ajută la întărirea oaselor.
-Migdalele sunt o sursă importantă de fier, care ajută la producţia și creşterea numărului de celule roşii din sânge. Un calcul arată că 10 migdale sunt echivalentul unei farfurii cu spanac.
-Bogate în magneziu, migdalele sunt o componentă cheie pentru construirea masei musculare. Nu au multe calorii, aşa că pot fi consumate între mese chiar şi de către persoanele care urmează un regim alimentar.Consumul regulat de migdale ajută la prevenirea anemiei, conform www.csid.ro. Migdalele ajută şi la îmbunătăţirea memoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE