-2.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovLa Mulți Ani, România ! La Mulți Ani, brașoveni ! ( video)

La Mulți Ani, România ! La Mulți Ani, brașoveni ! ( video)

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Brașov de oficialități și peste 1000 de brașoveni care au vizionat o ceremonie militară organizată de Instituția Prefectului-Județul Brașov și Garnizoana Brașov.
Ceremonia s-a desfășurat astăzi, pe Bulevardul Eroilor, începând cu orele 11:00, cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, Inspectoratului de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu“, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” din județul Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.
În încheierea ceremonialului militar și religios au defilat 250 de militari și 31 de mijloace tehnice din cadrul Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.
La festivitate au participat prefectul județului, Mihai Cătălin Văsii, președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, alte oficialități locale, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere.
Ceremonii asemănătoare, dar în format restrâns, au avut loc și în localitățile Predeal, Azuga, Sinaia, Bușteni, Săcele, Hărman și Codlea.

„https://www.monitorulexpres.ro/wp-content/uploads/2021/12/defilare-2-300×200.jpg” alt=”” width=”300″ height=”200″ class=”alignright size-medium wp-image-38807″ />

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE