-3.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBrașov ,1 Decembrie 2021 : liber la defilare, cu distanțare ! De...

Brașov ,1 Decembrie 2021 : liber la defilare, cu distanțare ! De la ora 11 !

Foto : arhiva

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în cadru oficial printr-o ceremonie militară organizată de Instituția Prefectului-Județul Brașov și Garnizoana Brașov.
Ceremonia se va desfășura miercuri, 1 Decembrie, în municipiul Brașov, pe Bulevardul Eroilor, începând cu orele 11:00, cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, Inspectoratului de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu“, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” din județul Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.
În încheierea ceremonialului militar și religios vor defila, prezentând onorul publicului participant la activitate, 250 de militari și 31 de mijloace tehnice, din cadrul Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.
La festivitate vor participa prefectul județului, Mihai Cătălin Văsii, președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, alte oficialități locale, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere.
Ceremonii asemănătoare, dar în format restrâns, vor avea loc și în localitățile Predeal, Azuga, Sinaia, Bușteni, Săcele, Hărman și Codlea.
Activitățile se vor desfășura cu respectarea tuturor regulilor și măsurilor stabilite pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE