-5.4 C
Braşov
AcasăStiri Brasov8000 șpagă la polițist ? 24 de ore la zdup !

8000 șpagă la polițist ? 24 de ore la zdup !

Un șofer beat care a fost prins sâmbătă la volan pe raza stațiunii Predeal a intrat 24 de ore ”la răcoare” după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 8.000 de lei ca să treacă ”nevăzut”.
Astfel, conform IPJ Brașov, ”în urma cercetărilor efectuate în cauză, a rezultat faptul că bărbatul a fost depistat de către polițiștii rutieri brașoveni pe raza Stațiunii Predeal din județul Brașov, în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,63 mg/l alcool pur. Pentru a nu fi dispuse măsurile legale incidente domeniului rutier, în ceea ce privește conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducătorul auto a oferit polițiștilor suma de 8.000 de lei. Polițiștii au procedat, de îndată, la sesizarea Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului. Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE