15.7 C
Braşov
AcasăMagazinCazul bizar al femeii care s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că...

Cazul bizar al femeii care s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea. Acum divorțează!

Modelul Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficiată în luna septembrie, dar acum a anunțat că divorțează, pentru că s-a îndrăgostit de altcineva. Brazilianca a spus că s-a săturat să se bazeze pe bărbați, că niciunul nu este suficient de bun pentru ea și că cea mai bună opțiune pentru ea rămâne… ea.
Femeia de 33 de ani a spus că nu a fost „dezamăgită” că nu a avut un mire și că a mers singură la altar. Dar fericirea a durat doar 90 de zile, iar acum vrea să divorțeze, potrivit presei tabloide. Cris, originară din Sao Paulo, a cunoscut recent „pe cineva special” și este îndrăgostită, chiar dacă a jurat că va rămâne devotată propriei persoane până la sfârșitul zilelor. „Am fost fericită cât a durat”, a spus ea. „Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”.
În luna septembrie ea spunea: „Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”.
În ziua nunții ei cu ea, Cris a îmbrăcat o rochie albă superbă, pozând în fața unei biserici catolice din Brazilia ei natală.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE