2.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) Dezavantaje ale păcănelelor pe care să le iei în considerare

(P) Dezavantaje ale păcănelelor pe care să le iei în considerare

Indiferent de cazino, vei observa cu siguranţă că te aşteaptă acolo un număr impresionant de sloturi. Păcănelele sunt într-un trend de ascensiune care nu mai este de multă vreme un secret şi cazinourile îl promovează în consecinţă. Pe lângă avantajele sloturilor, există percepţia că acestea nu sunt atât de benefice pe cât par la prima vedere. Aduc ele şi dezavantaje? Vom afla în rândurile următoare!

Jucatul rapid

Poţi accesa o mulţime de pacanele online gratis, însă adevăratul joc va fi întotdeauna cel pe bani adevăraţi. Numai acolo vei experimenta jocul adevărat de cazino, pentru că vei avea în sfârşit parte de o miză reală de joc. Şi dacă tot am amintit de jocul adevărat, ce parte din el îţi place cel mai mult? Partea în care obţii câştiguri sau partea în care laşi pictogramele să aterizeze normal pe ecran. Dacă însă deja ai trecut la un alt nivel, te va interesa cu siguranţă modul de joc pe rapid înainte.

Acest lucru înseamnă că pentru tine timpul este de nepreţuit şi prin urmare vrei să îl exploatezi la maximum. Din fericire pentru tine există opţiunea de joc rapid pe orice slot ai alege să îţi încerci norocul. Pui aparatul pe joc automat şi aştepţi ca toate câştigurile să se debiteze în contul tău de jucător. Ai ajuns la suma dorită, anulezi cu siguranţă funcţia de pilot automat şi alegi să te retragi din joc. Pentru cei mai mulţi jucători ar fi un sacrilegiu să se retragă din joc când câştiga, dar pentru tine este de ajuns. Este şi mâine o zi şi dacă norocul o să te însoţească şi atunci, atunci cu adevărat merită să joci numai pe acest modul de joc.

Nu sunt destule jackpot-uri

Dacă vei întreba un jucător dacă este mulţumit de câştigurile sale întotdeauna vei afla că mai trebuie încă unul. Nu există jucător care să se mulţumească cu un câştig şi să nu îşi mai dorească unul şi mai mare decât precedentul. Este „motorul” care te ţine în cursa jocurilor de noroc şi care îţi dă imboldul de a juca în continuare. Şi ce câştig mai mare decât un jackpot astronomic îţi poţi dori de la un slot? Aşa cum deja cunoşti, un jackpot care însoţeşte un slot este construit adesea pe mai multe trepte de câştig. Este suficient să o câştigi şi pe cea mai mică, dar ce ai spune dacă ai intra în posesia celui mai mare?

Este de cele mai multe ori la un nivel care depăşeşte milioane de LEI, deci un asemenea premiu ţi-ar da valoare ca şi jucător. În sfârşit anii de joc şi-au arătat valoarea şi ai încasat premiul care ţi se cuvine. Acest lucru înseamnă că ai ales slotul cu jackpot-ul cel mai mare şi hazardul a făcut tot posibilul ca acesta să intre în posesia ta. Este adevărat că nu toate sloturile sunt create cu jackpot-uri puternice şi nici nu ar trebui să fie aşa, pentru că în acest fel poţi alege jocul care ţi se potriveşte cel mai bine şi să iei de acolo experienţa de joc pe care o cauţi.

Jackpot-ul este cu adevărat un premiu colosal, dar oare îl cauţi cu adevărat? Un jucător alege să se distreze jucând sloturi, deci câştigul intră pe plan secundar în timp ce pentru un altul doar acest premiu formidabil este ceea ce îl menţine încă în joc. În final este necesar să te defineşti ca şi jucător şi să afli ce te interesează la un joc, distracţia sau câştigul? În funcţie de răspunsul pe care ţi-l vei da vei ştii cu siguranţă dacă jackpot-urile sunt suficiente sau nu.

Plăţile sunt rare

În funcţie de slotul pe care îl alegi, poţi experimenta şi această stare de fapt. Dacă ai ales să joci un slot cu o volatilitate mare, nu te poţi aştepta să ai parte de plăţi dese şi mari. Acestea intervin la o perioadă mare de timp şi nici atunci nu poţi fi sigur că îţi acoperă în întregime cheltuielile. Dar acest lucru se întâmplă doar din vina ta, pentru că nu ai ştiut ce joc să alegi. Aceste sloturi sunt definite de câteva caracteristici tehnice care te pot ghida în a face cea mai bună alegere. Trebuie să ţii seama de un RTP cât mai mare şi de o volatilitate cât mai mică când alegi să joci la un slot. Este reţeta care îţi asigură plăţi mici dar dese şi care te pot menţine pe linia de plutire pentru timp îndelungat. Numai în acest fel poţi scăpa de blestemul plăţilor rare şi numai aşa poţi extrage de la un slot maximum de plată. Plăţile sunt rare dacă le accepţi la aceasta manieră, deci va trebui să legi cu maximă atenţie sloturile unde o să îţi încerci norocul.


Bonusurile nu te ajută niciodată

Este clar că până acum nu ai auzit de jucători care să fi câştigat milioane de LEI sau de EURO cu ajutorul unor asemenea bonusuri. Dar să crezi că acestea nu te ajuta niciodată este complet greşit, pentru că aceste bonusuri vin cu un avantaj major, îţi dau experienţa de care ai atât de multă nevoie. Ele te vor ajuta să cuprinzi toată oferta unui cazino şi să poţi în acest fel să te defineşti ca şi jucător.

În plus, îţi vor da şansa deloc de neglijat de a putea aborda jocuri până acum necunoscute fără să faci nici cel mai mic efort financiar. Este o oportunitate pe care nu trebuie deloc să o ratezi pentru că are ca scop îmbunătăţirea experienţei tale ca jucător. În concluzie, nu spune niciodată nu oricărui fel de bonus oferit şi dă-i curs de fiecare dată. Poate că nu îţi va aduce câştigurile dorite dar poţi să fi sigur de un singur lucru, va contribui la maturizarea ta ca şi jucător.

Concluzie

Este clar că la fel cum există avantaje în jocul la păcănele, sunt inerente şi dezavantajele pe care acestea le produc. Trebuie doar să fii un jucător cerebral şi să joci întotdeauna responsabil, astfel încât la sfârşitul unei zile de joc să te declari întotdeauna mulţumit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE