8 C
Braşov
AcasăMagazinMiss Universe România 2021 va defila într-o rochie de 20.000 de...

Miss Universe România 2021 va defila într-o rochie de 20.000 de euro, inspirată din portul Reginei Maria, în finala din Israel

La sfârșitul lunii august, Carmina Olimpia Cotfas a primit titlul Miss Universe România 2021. Acest lucru înseamnă că, la doar 21 de ani, tânăra originară din Târgu Mureș ne va reprezenta la competiția internațională ce se va ține în Israel. Pentru un asemenea moment special, pregătirea este foarte importantă, iar rochia cu care speră că va impresiona juriul la proba costumului național are o poveste aparte. Zilele trecute, la Ateneul Român, Carmina a prezentat ținuta făcută special pentru concursul Miss Universe. Rochia este creată de Aviad Arik Herman, un designer israelian cu origini românești, care a reinterpretat portul românesc purtat de Regina Maria, într-o rochie splendidă, cu broderii complexe, decorată cu cristale în culorile tricolorului. 10.000 de cristale Swarovski s-au folosit pentru ținuta estimată la 20.000 de euro, făcută din brocart fin și broderie de lux, pentru realizarea căreia a fost nevoie de trei luni de muncă.
„Este extraordinar de confortabilă și acest sentiment de mândrie depășește orice altă greutate pe care ar putea să o aibă rochia. Tiara este o replică a coroanei purtată de regina noastră și sunt mândră că o am pe cap acum”, au fost primele impresii ale Carminei Cotfas.

Miss Universe România 2021, în anul III la Facultatea de Istorie

Carmina Cotfas s-a născut la Târgu Mureș, într-o familie cu patru copii. Aceasta locuiește în Cluj-Napoca, acolo unde studiază la Facultatea de Istorie, fiind în anul III. Tânăra a fost, de asemenea, și prezentatoare TV la un post local. Concursul Miss Universe va avea loc pe 12 decembrie, în Eilat, Israel și va fi difuzat live în 170 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE