4.8 C
Braşov
AcasăSportEchipa națională: Răzvan Lucescu a refuzat propunerea Federației! 

Echipa națională: Răzvan Lucescu a refuzat propunerea Federației! 

l „Sunt aici, la PAOK, am contract pe durata a trei ani de zile și vreau să stau la PAOK. Nu am ce să zic mai mult“, a spus Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu s-a întâlnit, marți, cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, într-un restaurant din Salonic. Conform presei din Grecia, la întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, Răzvan Lucescu a transmis încă din startul discuțiilor că nu are de gând şi nu poate pleca de la PAOK Salonic:”S-au întâlnit într-un restaurant din centrul Salonicului, unde antrenorul în vârstă de 52 de ani se afla alături de secunzii săi de la PAOK. În conversația care a avut loc, Lucescu nu a lăsat nici cea mai mică marjă pentru ca interesul intens al FRF să se transforme într-o propunere oficială”, notează cei de la gazzetta.gr. Totodată, grecii au anunțat că Răzvan Lucescu ar trebui să plătească o clauză de reziliere în valoare de 7 milioane de euro ca să poată să plece de la PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu: „Nu există niciun interes“

Ieri, la conferința de presă dinaintea meciului cu Slovan Liberec din Europa League, Răzvan Lucescu a fost asaltat cu întrebări legate de întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. „Nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber. Nu este prima dată când m-am întâlnit cu acești oameni. Îi cunosc de foarte mult timp. Sunt aici, la PAOK, am contract pe durata a trei ani de zile și vreau să stau la PAOK. Nu am ce să zic mai mult. Nu știu cine le-a postat, nu știu cine a făcut acele poze, dar sunt niște oameni bolnavi cei care au făcut-o. Pentru mine, un lucru e clar. Nu există niciun interes. Nu e prima dată când ne întâlnim, repet. M-am mai întâlnit cu acești oameni, în același restaurant, dar fără să existe o astfel de situație. Nu am altceva de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi rămâne la PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă. Răzvan Lucescu este antrenorul lui PAOK din luna iulie a acestui an, antrenorul român pregătind trupa din Salonic și în perioada 2017-2019, atunci când a reușit să câștige un titlu și două Cupe ale Greciei. Campion în Arabia Saudită (2020) și câștigător al Ligii Campionilor Asiei (2019), Răzvan Lucescu a mai antrenat la Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda și Al Hilal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE