1.9 C
Braşov
AcasăSport„Eu pot să garantez“: FC Brașov. Călin Moldovan nu dezarmează

„Eu pot să garantez“: FC Brașov. Călin Moldovan nu dezarmează

Autor: Adi MARICA

l Deși FC Brașov se află în criză acută de rezultate, Călin Moldovan dă asigurări că echipa nu va ceda
l „Totul depinde doar de noi. Nu vom ceda nicio secundă, niciun metru în această luptă pentru a redresa echipa“, spune antrenorul lui FC Brașov

FC Brașov a ajuns la șapte eșecuri consecutive în campionat. Călin Moldovan a debutat ca antrenor principal la FC Brașov în meciul pierdut cu Poli Timișoara, scor 0-1.

„Avem o singură variantă“

Moldovan a fost prezent ieri la conferința de presă organizată de FC Brașov și a extras părțile bune din meciul cu Timișoara, dar a recunoscut și carențele din joc. În schimb, Ioan Mărginean a fost absent nemotivat. „Echipa a făcut un joc bun cu Timișoara până la primirea golului. Jucătorii au avut voință, au avut atitudine, însă, din păcate, noi am comis o greșeală capitală și am pierdut. După primirea golului ne-am pierdut din luciditate, din concentrare și din organizare. Chiar dacă și până la primirea golului nu avusesem multe ocazii, jocul fusese echilibrat, astfel că jocul echipei ne dă speranțe. Inevitabil acest șir de eșecuri apasă pe moralul jucătorilor, dar noi avem o singură variantă: să credem în continuare în noi. Sunt probleme de joc, ajungem greu la poartă, nu avem o liniște în timpul jocului, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor “, a spus Moldovan.

„Nu vom ceda niciodată“

Antrenorul lui FC Brașov este convins că echipa poate ieși din această situație dificilă. „Orice punct este binevenit pentru noi în situația în care ne aflăm. Eu am mare încredere că, până la urmă, vom reuși să redresăm situația. Eu pot să garantez că nu vom ceda niciodată. E clar că vor mai fi momente grele, dar echipa, sub nicio formă, nu va ceda. Jucătorii își vor da fiecare picătură de energie pentru a scoate echipa din acest impas. Nu vom ceda nicio secundă, niciun metru în această luptă pentru a redresa echipa. Avem caracter, avem putere să ieșim din acestă situație “, a spus Călin Moldovan. Dacă etapa trecută FC Brașov s-a duelat cu o contracandidată la evitarea retrogradării, joi, brașovenii vor juca pe terenul unei echipe de play-off. „Ne așteaptă un meci dificil la Buzău, unde vom întâlni una dintre echipele foarte bune ale campionatului. Cei de la FC Buzău au jucători experimentați pentru nivelul Ligii a 2-a, au un antrenor, Cristi Pustai, care nu are rost să mai discutăm despre experiența și valoarea dânsului ca tehnician. Vom merge și vom face tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv. Totul depinde doar de noi“. Meciul FC Buzău – FC Brașov, contând pentru etapa a 15-a a Ligii a 2-a, este programat joi, de la ora 17:00. FC Buzău ocupă locul 5 în clasament, cu 25 de puncte, iar FC Brașov se află pe locul 16, cu doar 9 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE