4.8 C
Braşov
AcasăMagazinMăruță, în colimatorul ”vedetelor”!

Măruță, în colimatorul ”vedetelor”!

Bianca Dră­gușanu spune că nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță, după ultima apariție în emisiunea lui. Dragușanca s-a supărat după ce a discutat cu producătorul emisiunii ceva, iar Măruță a făcut total altceva în direct. Nu este pentru prima dată când Cătălin Măruță intră în scandaluri cu ”vedete” care i-au trecut pragul emisiunii. Antonia, Alex Velea, dar și Alexandra Stan au refuzat să mai discute cu prezentatorul TV și au lansat acuzații dure la adresa lui iar blondina a dezvăluit că fusese avertizată cu privire la modul în care acționează jurnalistul.
„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta.. Facerea de bine e…Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, s-a plâns Bianca Drăgușanu.
Antonia și Alex Velea s-au plâns și ei pe rețelele de socializare de faptul că Măruță se folosește intens de numele lor pentru a-și face audiență și încearcă să-i pună într-o lumină proastă la televizor. „Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, spunea Antonia pe contul său de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE