16.3 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov. Au semnat contractele și au început antrenamentele

FC Brașov. Au semnat contractele și au început antrenamentele

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru au câștigat litigiile cu FC Brașov la CNSL
l Cei șase au semnat contracte cu FC Brașov, iar de ieri au început pregătirile

După mai bine de patru luni de la decizia lui Ilie Stan de a nu face parte din lotul lui FC Brașov, șase jucători care au promovat cu Corona în Liga a 2-a, au apelat la AFAN pentru a-și rezolva situațiile contractuale. La fel ca și antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță și Adrian Szabo, jucătorii Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru au primit decizie favorabilă din partea CNSL din cadrul FRF. Cei șase fotbaliștii au fost chemați la negocieri de către președintele Ioan Mărginean. Cele două părți au ajuns la un acord și au semnat contracte cu FC Brașov în aceleași condiții stipulate în contractele pe care aceștia le aveau cu Corona.


Vor da un test fizic

Ieri, după- amiaza, jucătorii s-au prezentat la stadionul Metrom și au efectuat o primă ședință de pregătire în care au fost supervizați de către antrenorul Călin Moldovan. La antrenament au fost prezenți doar cinci, Adrian Voicu, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru, asta pentru că Ștefan Nicolau a fost învoit pentru că are un deces în familie. „Cei șase jucători vor da marți un test fizic, după care vor intra într-un program separat de pregătire. Nu se pune problema să fie în lot pentru ultimele meciuri din acest an, pentru că este clar că nu au pregătirea fizică necesară“, a spus Moldovan.

- Advertisement -

S-au antrenat prin parcuri!

Cei cinci fotbaliști prezenți la Metrom au participat la prima ședință de pregătire, una de reacomodare la efort. „A fost o perioadă dificilă, patru luni în care ne-am antrenat prin parcuri sau pe unde am putut “, au spus fotbaliștii brașoveni. Unii dintre aceștia s-au și angajat în această perioadă în care au stat departe de terenul de fotbal! Negocierile vor continua cu antrenorii Adrian Szabo și Liviu Negoiță, dar și cu portarul Mihai Laszlo care a fost împrumutat la ACSM Codlea (Liga 4 Brașov).

Antrenament în nocturnă, la Codlea

Prima ședință de pregătire a săptămânii a celor de la FC Brașov a avut ieri, la Codlea. Călin Moldovan a programat antrenamentul de la ora 17.00, ora de start a jocului din etapa a 15-a cu FC Buzău. Antrenamentul a avut loc la lumina reflectoarelor pe terenul celor de la ACSM Codlea (L4). Meciul FC Buzău – FC Brașov, contând pentru etapa a 15-a a Ligii a 2-a, este programat joi, de la ora 17.00. FC Buzău ocupă locul 5 în clasament cu 25 de puncte, iar FC Brașov se află pe locul 16 cu doar 9 puncte

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE