4.8 C
Braşov
AcasăMagazinO vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre...

O vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre miliardarul John Paulson și românca Jenny

Un divorț neașteptat în lumea miliardarilor îi pune în centru pe afaceristul John Paulson și pe românca Jenny Zaharia, originară din Galați, femeia care i-a stat alături potentului om de afaceri vreme de 21 de ani.
Bătălia pentru avere se anunță a fi un aprigă, în special pentru domeniul din Palm Beach, care valorează nu mai puțin de 110 milioane de dolari. Nici John și nici Jenny nu renunță la reședința cumpărată chiar la începutul acestui an, pe care fiecare o vede drept locul ideal de a se refugia iarna din calea frigului din New York, acolo unde locuiesc în timpul anului. Vila din Palm Beach are 9 dormitoare, 10 băi complete și una de serviciu, vedere la ocean și se întinde pe 9.000 de metri, scrie Page Six.
Totuși, impresionantul domeniu este doar o mică parte din averea de peste patru miliarde de dolari, iar lupta dintre cei doi viitori foști soți se anunță a fi una dură, având în vedere că nu aveau un contract prenupțial. Tablouri de zeci de milioane de dolari, bijuterii scumpe și alte obiecte de valoare sunt pe lista partajului fabulos.

Românca Jenny a aflat din ziare de divorț

În luna septembrie, John Paulson a depus actele de divorț după ce s-a cuplat cu nutriționista Alina de Almeida, în vârstă de 33 de ani. Deși lucrurile nu mai funcționau între soți de ani buni, Jenny nu se aștepta la divorț. Aceasta nu a aflat de cererea de divorț de la soțul ei, ci din ziare. Soții Paulson au împreună două fiice: Giselle și Danielle.

Cine este femeia pentru care John Paulson divorțează de româncă

Alina de Almeida este femeia de care s-a îndrăgostit nebunește omul de afaceri în vârstă de 65 de ani. Cei doi ar locui împreună într-un apartament din Manhattan, conform informațiilor furnizate de New York Post. Alina are origini braziliene, 33 de ani, o frumusețe cuceritoare și o afacere în domeniul nutriției. Foarte activă pe Instagram, unde dădea sfaturi de wellness și lifestyle, Alina și-a dezactivat contul după ce a izbucnit scandalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE