15.7 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov: Ghinion teribil pentru Bogdan Căucă

ACS SR Brașov: Ghinion teribil pentru Bogdan Căucă

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Titularul postului de portar de la ACS SR Brașov s-a accidentat grav la ultimul antrenament dinaintea meciului cu CSO Plopeni
l Căucă a suferit o fractură de peroneu şi maleolă și a fost operat vineri noaptea

Portarul Bogdan Căucă s-a accidentat grav la ultimul antrenament dinaintea meciului cu CSO Plopeni și va sta departe de gazon circa 3 luni!

Diagnostic crunt

- Advertisement -

Antrenorul lui ACS SR Brașov, Robert Elek, spune că a fost pur și simplu ghinion. „Vineri, înainte de meciul cu Plopeni, la un joc 5 contra 2, Căucă s-a accidentat după ce a alunecat și și-a prins piciorul sub el! Diagnosticul a fost fractură de peroneu și maleolă! A fost o întâmplare nefericită! Suntem cu toții alături de el. Am încercat să câștigăm meciul cu Plopeni și să- i dedicăm victoria. Din păcate nu s-a putut. Vineri seara s-a operat, o să intre într-un program de recuperare, iar în 2-3 luni sperăm să- l avem din nou alături de noi! Este un băiat de caracter. Această accidentare o să-l facă și mai puternic și sunt convins că va reveni cu o poftă și mai mare de a arăta talentul pe care îl are și o să închidă, din nou, poarta SR’ului! “, a spus Robert Elek.

Robert Elek, rezerva lui Maxim

La meciul cu CSO Plopeni, Robert Elek era pregătit să intre în poartă dacă se întâmpla ceva cu Maxim. „Eu eram portarul de rezervă! Dacă se întâmpla ceva cu Max intram eu în poartă! Le fac pe toate, atâta timp cât știu că este în folosul băieților și în folosul echipei! Nu era niciun fel de problemă, sunt antrenamente când sunt portar, când atacant, când mijlocaș și chiar și fundaș! Facem cu toții orice e nevoie ca această echipă să meargă în continuare. Sper ca toate eforturile și accidentarea lui Caucă să ne dea un imbold, să conștientizăm că trebuie să adunăm puncte rapid. Nu ne mai permitem nici măcar un egal în meciurile următoare! “, a spus antrenorul lui ACS SR Brașov.


„Voi reveni pe teren mai puternic“

Căucă se simte bine după operație și este convins că va reveni pe teren mult mai puternic. „Operația a decurs bine. Am fost anesteziat de la brâu în jos și nu am simțit nimic. După ce anestezia și-a trecut efectul am trecut prin dureri pe care nici la un dușman nu le doresc. Acum trebuie să stau două săptămâni fără să calc pe picior. Voi face injecții acasă , iar peste trei săptămâni voi merge la control. Voi reveni pe teren mai puternic și cu noi provocări cu echipa mea“, a spus portarul brașovean.

„Îi voi susține pe băieți chiar și din cârje!“

Căucă are un mesaj pentru colegii săi.„Băieții trebuie să-și facă treaba la antrenamente și jocuri așa cum și-au făcut-o și până acum. Trebuie să dea totul la aceste ultime meciuri din acest an. Sunt alături de ei și le promit că îi voi susține la fiecare meci chiar și din cârje! “, a spus Bogdan Căucă. Portarul lui ACS SR Brașov spune că tânărul fundaș Marius Avarvarei (17 ani) are un potențial uriaș. „ Avarvarei este unul dintre cei mai buni juniori cu care am jucat eu! Are doar 17 ani, joacă fundaș central sau fundaş dreapta. Cea mai mare calitate a lui este că nu are frică de joc. Bagă piciorul la minge și nu se teme de nimic pe teren“, a spus Căucă.

A macat golul sezonului!

La finalul lunii august, ACS SR Brașov a furnizat surpriza în  Faza a III-a a Cupei României, elevii lui Tiberiu Ghioane reușind să elimine divizionara secundă FC Brașov, cu scorul de 1-0. Golul victoriei și calificării echipei din Liga 3 susținute de suporterii stegari a fost marcat chiar de portarul Bogdan Căucă, cel care a executat perfect o lovitură liberă de la circa 21 de metri direct în vinclul porții apărate de David Gârniță (86). ”Am mai dat goluri în Liga a 4-a. Îmi doream mult să marchez, dar acum mă bucur că am marcat în acest meci și că ne-am calificat. Am crezut în șansa noastră, știam că ei vin demoralizați după ultimele rezultate și iată că am reușit. Este cel mai dulce gol marcat de mine. Dedic golul părinților mei, antrenorilor și colegilor”, spunea Căucă după meciul de poveste cu FC Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE