3.2 C
Braşov
AcasăMagazinCine este iubitul lui Adele

Cine este iubitul lui Adele

Adele a revenit în atenția publică după 6 ani în care a stat departe de scenă. Lansează săptămâna aceasta un nou album, afișează un look nou și, după divorț, și-a refăcut viața sentimentală. Iată cine este Rich Paul, iubitul lui Adele. Încă de la începutul acestui an, Adele are un nou iubit. Este vorba despre Rich Paul, celebru agent NBA. El reprezintă numeroși sportivi de succes, printre care Los Angeles Lakers, LeBron James sau Anthony Davis.
„Este extrem de amuzant. E foarte, foarte deștept. E incredibil să îl urmăresc făcând ceea ce face. Face totul cu o ușurință ieșită din comun. Lucrurile între noi au decurs foarte lin”, a povestit Adele într-un interviu pentru Oprah.
Rich Paul a devenit agent NBA în 2002, atunci când l-a întâlnit prima oară pe LeBron James. Au devenit apropiați, iar Paul a început să lucreze la agenția care îl manageria la acea vreme pe sportiv. A învățat meserie, iar mai târziu a pornit pe cont propriu. Este în prezent unul dintre cei mai prolifici agenți NBA. Adele a dezvăluit să s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani. S-a întâmplat pe ringul de dans, la ziua de naștere a unui prieten comun. Au reluat legătura primăvara trecută, atunci când tatăl lui Adele a trecut în neființă. Spune despre relația lor că a decurs cât se poate de normal și că îi este foarte ușor să fie alături de Paul. Semn că relația celor doi este una serioasă, Paul l-a întâlnit deja pe Angelo, fiul lui Adele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE