8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de cartofi

Ingrediente: 3-4 cartofi; 2 morcovi; un pătrunjel; o ţelină; o ceapă; 2-3 roşii; un ardei gras; 1 l borş; 4 linguri ulei; 2,5 l apă; o legătură leuştean; o legătură pătrunjel verde; sare; piper.
Preparare: legumele se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se fierb în apă cu sare. Când sunt aproape fierte se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi se lasă la fiert. Când este aproape gata, se adaugă borşul, uleiul, roşiile şi se condimentează după gust. Când se ia de pe foc se adaugă pătrunjelul verde şi leuşteanul tocate mărunt.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE