3.2 C
Braşov
AcasăMagazinArnold Schwarzenegger și fiul său Christopher, un duo tată-fiu cu zâmbetul pe...

Arnold Schwarzenegger și fiul său Christopher, un duo tată-fiu cu zâmbetul pe buze

Arnold Schwarzenegger s-a bucurat de un prânz alături de fiul său, Christopher (24 de ani), la R+D Kitchen în Santa Monica, restaurantul preferat al starului din „Terminator”.
Pentru această ieșire, actorul american în vârstă de 74 de ani și fiul său au optat pentru ținute casual sport. Christopher este băiatul cel mic al actorului cu fosta sa soție Maria Shriver. Christopher Schwarzenegger a absolvit recent universitatea din Michigan. Tânărul a avut parte de o transformare spectaculoasă în ultimul an după ce a decis să abordeze un stil de viață sănătos. Și-a stabilit drept obiectiv să slăbească kilograme bune și a reușit. Trasformarea sa a fost una spectaculoasă. Tânărul nu a urmat o dietă șoc, ci a renunțat treptat la alimentele nocive și a făcut foarte mult sport. Eforturile sale i-au impresionat pe membrii familiei. Arnold și Patrick Schwarzenegger i-au lăudat ambiția pe Instagram: „Între clasele de box, de ridicări de greutăți, stretching, ciclism și altele, nici nu mai pot să țin pasul cu tine!”, a comentat starul din „Terminator”.
Patrick a notat la rândul său: „Sunt mândru de tine. Un nou job. Să fii cel mai tare la sală. Ești o cu totul altă persoană. Abia aștept să văd ce ne mai aduce și anul acesta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE