-0.6 C
Braşov
AcasăSportLiga 3. ACS SR Brașov vrea revanșa în meciul cu CSO...

Liga 3. ACS SR Brașov vrea revanșa în meciul cu CSO Plopeni

l Brașovenii au doar varianta victoriei în meciul cu CSO Plopeni
l „Dacă vrem să mai sperăm la play- off, trebuie să câștigăm toate meciurile rămase de disputat “, a spus Robert Elek

ACS SR Brașov are de luat o revanșă în meciul cu CSO Plopeni, programat sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Tineretului. Prahovenii au doar o victorie în acest sezon, culmea, chiar în fața brașovenilor în meciul din etapa a 3-a. Elevii lui Ioan Naghi și Robert Elek vin după meciul de poveste de la Rășinari, unde au condus cu 2-0, dar au pierdut pe final cu 3-2!

Totul pentru play-off

Antrenorul Robert Elek spune că pentru a mai spera la play-off victoria este obligatorie. „Trebuie să jucăm fără presiune, jucăm acasă și trebuie să ne păstrăm atitudinea din prima repriză a meciului cu FC Hermannstadt II. Avem mare nevoie de victorie. E clar că nu ne mai așteaptă nimeni și dacă vrem să mai sperăm la play- off, trebuie să câștigăm toate meciurile rămase de disputat. Meciul cu Plopeni este prima ocazie să începem să adunăm puncte! Sunt sigur ca băieții vor demonstra că merită mai mult decât locul ocupat acum în clasament! Sper să ieșim cu capul sus după meci, sănătoși, dar și cu cele trei puncte în cont de care avem mare nevoie “, a spus Elek. Marele absent al meciului cu CSO Plopeni este Cristi Burlacu, suspendat.

Liga 3, Seria 5, etapa 12

Vineri, ora 14.00: AFC Odorheiu Secuiesc – KSE Tg. Secuiesc.
Sâmbătă, ora 14.00: CS Blejoi – FC Pucioasa, Cetate Râșnov – Sepsi OSK II, ACS Kids Tâmpa – FC Heramannstadt II, ACS SR Brașov – CSO Plopeni. Clasament: 1. AFC Odorheiu Secuiesc 25p, 2. Sepsi OSK II 25p…5. Cetate Râșnov 16p…8. SR Brașov 11p, 9. CSO Plopeni 6p, 10. Kids Tâmpa 2p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE