7.3 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cauți cadoul perfect? Alege cardul virtual de pe Alcool Discount și...

(P) Cauți cadoul perfect? Alege cardul virtual de pe Alcool Discount și împlinește dorințe de Crăciun!

Cauți cadoul perfect pentru Crăciun? Cu sute de beri, vinuri și băuturi spirtoase din care destinatarul ar putea alege, oferă un cadou pe care cu siguranță îl va îndrăgi: cardul cadou de pe Alcool Discount!

Crăciunul este o sărbătoare de mare semnificație. Și pe măsură ce se apropie, este timpul să te gândești ce cadouri vei oferi. Cadoul poate fi o reală provocare, căci este o temă destul de delicată, mai ales atunci când nu cunoști personalitatea destinatarului.

Din cauza pandemiei generate de virusul COVID-19, este recomandat să nu petreci prea mult timp în centrele comerciale căutând cadoul potrivit, așa că soluția perfectă este cardul cadou virtual de pe Alcool Discount, o metodă ingenioasă de a împlini dorințe de Crăciun.

Ce este cardul cadou de pe Alcool Discount?

Este un card care îți permite să stabilești suma pe care vrei să o dăruiești, astfel încât cel ce îl primește să își aleagă personal cadoul/ cadourile făcând cumpărături pe site-ul de băuturi alcoolice Alcool Discount în valoare de suma stabilită de tine.

Ce valoare poți alege pentru cardul cadou?

Cardurile cadou pe care le pune la dispoziție Alcool Discount au o gamă largă de sume, potrivite pentru toate bugetele. Acestea variază:
150 de lei;
250 de lei;
300 de lei;
500 de lei.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi atunci când dorești să achiziționezi carduri cadou pentru cei dragi?

În primul rând, alegi valoarea cardului cadou din cele enumerate. Plata se face cu cardul, nu în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin.
Odată acceptată plata, vei primi email cu codul de voucher aferent valorii cardului cumpărat. Codul este unic și poate fi folosit o singură dată.
Codul îl poți trimite fie printr-un e-mail personalizat celui care urmează să intre în posesia cadoului, fie către tine.
Și… gata! Cu doar câteva click-uri, simplu și rapid, ai rezolvat problema cadoului de Crăciun!

Ce avantaje are cardul cadou de pe Alcool Discount?

Este rapid și confortabil.
Este o „lovitură” sigură. Destinatarul va putea alege ceea ce îi place cel mai mult din cele peste 3.000 de băuturi, astfel încât succesul și plăcerea lui sunt garantate.
Îți permite să alegi suma pe care dorești să o oferi prin intermediul cardului cadou.
Se imprimă virtual valoarea inițială a cardului: pentru o mai mare comoditate, suma cardului este gravată pe față, astfel încât persoana căruia îi este adresat va cunoaște în orice moment valoarea sa inițială.
Este sigur. Este activat în momentul achiziționării și odată acceptată plata, vei primi email cu codul de voucher aferent valorii cardului cumpărat. Codul este unic și poate fi folosit o singură dată. Codul îl poți trimite fie printr-un e-mail personalizat celui care urmează să intre în posesia cadoului, fie către tine, dacă preferi să îl tipărești și să îl prezinți personal.
Beneficiarul poate utiliza acest cadou ingenios în termen de 30 de zile de la achiziție, deci are o grămadă de timp să își aleagă băuturile pe care le dorește pentru masa de Crăciun.
În contextul pandemiei generate de virusul COVID-19, cardul virtual oferit de Alcool Discount este o alternativă înțeleaptă. În plină pandemie, un card cadou care nu necesită atingere și nici mersul în magazin este chiar un mijloc de protecție. Mai mult, Alcool Discount adaugă și gândul reconfortant al protecției pentru consumatori. Ce să îți dorești mai mult?
Cardul cadou virtual oferă libertatea de a alege. Cu un întreg catalog de băuturi online, dintre care vinuri, șampanii, whisky-uri, tequila, vodcă, romuri, coniacuri, brandy-uri, ginuri, lichioruri, beri, precum și băuturi non-alcoolice, cardurile cadou oferă destinatarului libertatea de a alege, după bunul plac, ceea ce își dorește.
În vremurile de astăzi, când suntem cu toții pe fugă și timpul nu ne ajunge, un card cadou oferă comoditate atât pentru cumpărător, cât și pentru destinatar. Cardurile virtuale de pe Alcool Discount sunt trimise prin e-mail imediat după finalizarea plății prin intermediul unui cod unic.
Un card cadou poate fi achiziționat în orice moment al zilei, de oriunde te-ai afla. Fie că termini munca la birou destul târziu sau ai doar câteva minute de pauză, iar timpul nu îți permite să cauți cadouri prin magazine, cardul virtual poate fi achiziționat de oriunde, iar ție îți trebuie doar un telefon/ laptop/ calculator sau tabletă. Accesezi site-ul www.alcooldiscount.ro și, în doar câteva minute, faci rost de cadou! Nimic mai simplu!

Pentru cei cărora le plac cumpărăturile online, cardurile cadou sunt ideale. Tot mai mulți oameni fac cumpărături online, mai ales în contextul pandemiei. Alcool Discount nu numai că susține această tendință, dar o și stimulează, căci cardurile virtuale facilitează achizițiile.

De Crăciun, apelează cu încredere la cardul cadou de pe Alcool Discount și fă-le o bucurie modernă celor din jur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE