5.6 C
Braşov
AcasăMagazinWill Smith: Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața...

Will Smith: Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața mea

Will Smith își arată vulnerabilitățile. Într-o discuție cu Oprah, ce va apărea în seria „The Oprah Conversation”, actorul din franciza „Bad Boys” a vorbit cu sinceritate despre cele mai mari temeri ale sale. Starul în vârstă de 53 de ani a mărturisit: „Vreau să spun adevărul. Vreau să-i las pe oameni să îl aibă”. „Am trăit cea mai mare parte a vieții mele cu sentimentul că am dezamăgit fiecare femeie cu care am interacționat. Nu am vorbit despre asta până acum public.” Actorul nu a dezvăluit deocamdată în teaserul publicat și motivul pentru care simte astfel. Will și-a părăsit prima soție, pe Sheree Zampino, pentru Jada Pinkett, actuala sa parteneră. Starul din „Fresh Prince” își va lansa curând memoriile, despre care Oprah a declarat că „sunt cele mai bune pe care le-am citit vreodată. E vocea ta, clar, e stilul tău. Cine naiba ar fi crezut că ești scriitor?”.
În această carte, Smith povestește că la un moment dat s-a gândit să-și răzbune mama. Actorul îl descrie pe tatăl său, răposatul Willard C. Smith Sr. drept un alcoolic violent care a fost însă dedicat familie sale. Will a explicat cum a contemplat cu ideea de a-l împinge pe scări ca să se răzbune pentru deceniile de durere, furie și resentimente pe care acesta i le-a produs.„Tatăl meu a fost violent, dar în același timp a fost prezent și la fiecare joc și recital”, a scris Smith. „Era un alcoolic, dar era treaz la premiera fiecărui film al meu. A ascultat fiecare înregistrare a mea. A vizitat fiecare studio. Același perfecționism intens cu care și-a terorizat familia a pus și mâncarea pe masă în fiecare seară din viața mea. Când aveam nouă ani, l-am văzut pe tata dându-i mamei un pumn în cap atât de tare încât s-a prăbușit. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment, în acel dormitor, probabil mai mult decât oricare altul din viața mea, a definit cine sunt azi”.
Pe Will Smith îl vom vedea curând în rolul Richard Williams, tatăl celebrelor jucătoare de tenis Serena și Venus Williams, în biograficul „King Richard”.
Will Smith pregătește și lansarea documentarului „Will Smith: The Best Shape of My Life”, iar cu această ocazie a făcut o dezvăluire care a șocat multă lume. În trailerul noii producții, actorul a vorbit despre sănătatea mintală și a povestit că la un moment dat s-a gândit să se sinucidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE