6.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

File de pește cu roșii și ceapă verde

Ingrediente: 8 fileuri de peşte (sau câte doriți), 8 fire de ceapă verde, 4 roşii, 3 linguri ulei de măsline, 100 ml vin alb, sare, piper. Preparare: Fileurile de peşte se condimentează cu sare şi piper negru. Se pune peştele într-o tavă unsă cu ulei. Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Roşiile de spală şi se taie felii. Presărăm ceapa tocată şi aranjăm roşiile deasupra peştelui. Stropim cu vin alb şi ulei de măsline. Se dă la cuptor pentru 30 minute.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 5 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE