2.6 C
Braşov
AcasăMagazinMirela Vaida: Am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic ...

Mirela Vaida: Am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic ”transformată” în Madonna

l În lenjerie intimă pe rețelele sociale

Mirela Vaida și-a surpins admiratorii cu una dintre fotografiile pe care le-a postat pe rețelele sociale. Prezentatoare TV apare într-un body negru din dantelă și plasă, poză pe care fanii ei au apreciat-o. Lângă imagine, aceasta a scris că a acceptat provocarea de a se lăsa un pic “transformată” în Madonna. Mirela Vaida este o prezentatoare TV cunoscută și apreciată, în special pentru seriozitatea ei. Se pare că atunci când simte nevoia, nu ratează ocazia să-și lase admiratorii cu gura căscată, așa cum s-a întâmplat recent. Pe rețelele sociale, a postat mai multe fotografii, printre care se află și una în care apare în lenjerie intimă. Deși a trecut prin trei sarcini și are 39 de ani, Mirela Vaida are o siluetă de invidiat, pe care multe femei și-ar dori să o aibă.
“În urmă cu fix un an am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic «transformată» în Madonna!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiilor. Reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. “Dacă nu mă uitam la descriere eram convinsă că este chiar Madonna în tinerețe”, “Madonna era o femeie frumoasă, dar vulgară. Doamnă Mirela, eu vă apreciez sunteți frumoasă așa cum sunteți și sunteți o mamă exemplară”, “Da, pozele sunt minunate! Însă tu nu ai nevoie să te transformi în altcineva. Tu ești frumoasă, poate mai frumoasă decât Madonna”, au fost doar trei dintre mesajele laudative.

Își dorește să devină mămică pentru a patra oară

În cadrul unui interviu, Mirela Vaida a vorbit despre viața de familie. Mămică a trei copii, prezentatoarea TV a mărturisit că și-ar dori să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Ar avea o preferință, și anume… o fetiță! Visul ei este de a avea două fete și doi băieți, motiv pentru care speră că, la următoarea sarcină, va avea o fetiță.
“Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie”, a spus Mirela Vaida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE