-0.6 C
Braşov
AcasăSportSusținere totală: FC Brașov. Andrei Șanta merge pe mâna lui Daniel Mutu

Susținere totală: FC Brașov. Andrei Șanta merge pe mâna lui Daniel Mutu

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul brașovean îl susține necondiționat pe Mutu, astfel că portarul va fi titular și căpitan în meciul cu U Cluj

FC Brașov a fost la doar câteva secunde să obțină un punct din meciul cu FC Hermannstadt. Meciul se îndrepta spre un egal echitabil la modul cum s-a jucat, dar Florin Bejan a dat lovitura în prelungiri, profitând de ieșirea hazardată a lui Mutu, la o centrare din lovitură liberă a lui Sîntean. „La cald, acum, nu pot să spun nimic, dar cred că Mutu nu a ales momentul ieșirii. Și eu am fost portar și nu ieșeam din poartă în prelungiri de maniera asta. Stăteam pe linia porții și culegeam ce puteam. Asta este, eu nu am ce să-i reproșez, asta a fost, pe moment, hotărârea lui. La noi, la portari, trebuie să iei o hotărâre într-o fracțiune de secundă, nu e ca la jucătorii de câmp “, spunea Andrei Șanta la finalul meciului cu sibienii.

Mutu a vrut să renunțe! Șanta îi dă credit total

Mutu a fost efectiv dărâmat de gafa făcută, iar seara târziu a avut o discuţie cu Șanta în care portarul i-a spus antrenorului că se gândește să renunțe. Şanta nici nu a avut să audă și chiar l-a încurajat. Mai mult, antrenorul brașovean are încredere totală în Mutu și anunță că portarul va fi titular și căpitan la meciul cu U Cluj ! „La portari o singură greșeală anulează tot ce ai făcut bun într-un meci. Mutu a apărat bine în meciul cu Hermannstadt, a greșit la golul primit în prelungiri, dar el trebuie să fie puternic să meargă mai departe. Am discutat cu el, la câteva ore după meci și era bulversat total. Mi-a spus că se gândește să renunțe! L-am încurajat și i-am spus că mă bazez pe el, am încredere totală pentru că știu că este un portar valoros. Mutu va fi titular în meciul cu U Cluj și chiar îi voi da banderola de căpitan. Este decizia mea!“, a spus Andrei Șanta.


Leonte are probleme la menisc

Căpitanul lui FC Brașov, mijlocașul Radu Leonte a ieșit accidentat în meciul că FC Hermannstadt. Leonte are probleme la genuchiul drept, iar după un RMN efectuat luni, diagnosticul este leziune a meniscului. Leonte speră să scape de operație, însă cel mai probabil și în varianta optimistă va rata următoarele jocuri din campionat. Un alt jucător care s-a ales cu probleme medicale în meciul cu FC Hermannstadt este Horia Popa, care are o fractură a degetului mic de la mâna dreaptă, însă acesta va putea juca în continuare cu un bandaj de protecție. La finalul antrenamentului de ieri, primul al săptămânii, jucătorii și antrenorii l-au sărbătorit pe Rareș Sburlea, care a împlinit 19 ani. Chiar dacă nu a mai jucat în ultima perioadă, Sburlea trage tare să revină în primul 11. Meciul cu U Cluj este unul special pentru fundașul dreapta brașovean care a îmbrăcat în returul campionatului trecut tricoul „șepcilor roșii“. În runda a 13-a a Ligii a 2-a, FC Brașov joacă în deplasare la ”U” Cluj, luni, pe Cluj Arena, de la ora 17. 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE