6.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciorbă de pui cu praz

Ingrediente: 1 pui, 2 morcovi, 1 ceapă mică, 1 fir de praz, doi cartofi , 2 căţei de usturoi, sare, piper măcinat, păstârnac, pătrunjel, ulei cu aromă de usturoi și ierburi fine, pătrunjel uscat
Preparare: Se curăţă puiul, se spală şi se tranşează. Se pune puiul la fiert în apă cu sare. Când apare spuma, se curaţă. În timpul fierberii se adaugă ceapa tăiată, piper, rădăcinoasele, usturoiul, cartofii, toate tăiate după preferinţe. Se lasă să fiarbă pentru cca. 30 de minute la foc potrivit. În final se adaugă prazul tăiat rondele. Se mai dă ciorba într-un clocot, apoi şi puţin ulei cu aroma de usturoi şi ierburile fine.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 3 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE