2.7 C
Braşov
AcasăMagazinMeghan Markle - îmbrăcată în blugi, dar cu bijuterii de jumătate...

Meghan Markle – îmbrăcată în blugi, dar cu bijuterii de jumătate de milion de dolari

Șic fără pic de efort – cam așa ar putea fi descrisă cea mai recentă apariție a actriței-ducesă Meghan Markle, pe un canal de YouTube. Aceasta a citit povestea scrisă de ea pentru copii, din cartea “The Bench”, inspirată din relația dintre prințul Harry și fiul lor, Archie. Zâmbitoare, aflată în curtea domeniului său din Montecito, California, și îmbrăcată casual, într-o cămașă și o pereche de blugi, ducesa de Sussex a atras atenția cu tonusul bun, dar și cu bijuteriile purtate. Accesoriile i-au fost îndelung comentate în presa din Marea Britanie, cei de la Daily Mail făcând și calculul prețului total al brățărilor și inelelor purtate de fosta actriță.
Meghan Markle a scos din anonimat ținuta simplă cu câteva accesorii de mare efect, printre care și un ceas din aur, în valoare de 23.000 de dolari, ce a aparținut prințesei Diana și care i-a fost dăruit de soțul ei în primii ani de relație. Pe aceeași mână a pus două brățări: una de 3.000 de dolari și cealaltă de 6.900.

Meghan Markle are o mulțime de bijuterii costisitoare

Piesele de rezistență au fost inelele, câte unul purtat la fiecare mână. Pe degetul mic al mâinii drepte a purtat un accesoriu prețios creat de una dintre cele mai cunoscute bijutiere din lume, apreciată de celebritățile de top, Lorraine Schwartz, ce are o valoare de 62.000 de dolari, în timp ce pe inelarul stâng a tronat inelul de logodnă cu care prințul Harry a cerut-o de soție, ce valorează nu mai puțin de 350.000 de dolari. Bijuteria din aur este împodobită cu trei diamante, unul mare adus din Botswana, alături de două pietre mai mici din colecția prințesei Diana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE