0.3 C
Braşov
AcasăMagazinHalloween 2021: Cele mai reușite costume ale vedetelor de peste Ocean

Halloween 2021: Cele mai reușite costume ale vedetelor de peste Ocean

l S-au întrecut și anul acesta în creativitate

Cea mai așteptată noapte a anului pentru vedetele de peste Ocean nu este nici cea a Oscarurilor, nici cea a premiilor Grammy, ci Halloween, momentul potrivit pentru a-și arăta creativitatea în văzul tuturor. Nici costumele de anul acesta nu au dezamăgit, deși au existat destule celebrități care au preferat să nu participe la o petrecere tematică.
Zâne, monștri, familia Addams, vârcolaci, fluturași sau vedete care au intrat în pielea altor celebrități, toate au fost costume cu care s-a făcut o adevărată paradă pe rețelele sociale. Luni întregi s-a lucrat la costume și la conceptele pe care echipe întregi le-au pus la punct, iar vedetele s-au lăsat ore în șir pe mâinile profesioniștilor care le-au machiat, coafat și fotografiat în cele mai inedite ipostaze, totul pentru a se asigura că și anul acesta fură toate privirile și apar pe primele pagini ale revistelor.
Iată câteva dintre celebritățile care s-au lăudat cu costumele lor de Halloween pe rețelele sociale și la petreceri exclusiviste din Los Angeles!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE