0.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSpitalul Județean își suplimentează stocul de tărgi, după ce multe dintre echipamente...

Spitalul Județean își suplimentează stocul de tărgi, după ce multe dintre echipamente au fost intens utilizate în timpul pandemiei

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov achiziționează noi echipamente pentru pacienți. Este vorba despre un lot de tărgi, cu o valoare estimată la 591.832 de lei fără TYVA, care au fost scoase la licitație pentru ofertare până la data de 12 noiembrie. Din momentul în care va fi semnat contractul cu un furnizor și va fi lansată comanda, tărgile vor fi livrate în 45 de zile, dar nu mai târziu de 20 decembrie 2021. Comanda include șase tărgi hidraulice pentru resuscitare și transport pacienți, cu o valoare totală estimată la 179.832 lei, fără TVA, care vor înlocu echipamentele redirecționate pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus.
„Este necesară suplimentarea de paturi ATl în acest context epidemiologic și din cauza creșterii numărului de pacienți infectați cu Covid-19, nu mai sunt paturi suficiente pentru terapie intensivă în urma unor operații de urgență la alte specialități”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației. De asemenea, contractul include livrarea a încă 14 tărgi universale hidraulice, cu o valoare totală estimată de 350.000 lei, fără TVA, care vor fi folosite pentru evaluarea, tratamentul si stabilirea pacientului în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE