2.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Creveţi cu sos de lămâie şi usturoi

Ingrediente: 500 gr. de creveţi decorticaţi, spălaţi şi sterşi, 2 linguri de ulei de măsline, 6 căţei mici de usturoi, zeama de la o jumătate de lămâie, o jumătate de legătură de pătrunjel, sare, piper proaspat măcinat Preparare: Zdrobim usturoiul. Tocăm mărunt pătrunjelul. Într-o tigaie înaltă punem uleiul la încins. Când uleiul s-a încălzit, adăugam creveţii. Condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm şi îi lăsăm la prăjit timp de 2 minute. Îi întoarcem și pe cealaltă parte și îi mai prăjim 2 minute. Adăugam usturoiul zdrobit. Amestecăm şi prăjim totul timp de 1 minut. Închidem aragazul. Turnăm în tigaie zeama de lămâie. Presărăm pătrunjel tocat. Servim cald, de preferat cu orez sălbatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE