6.7 C
Braşov
AcasăMagazinNicole Kidman, mesaj emoționant în ziua în care soțul ei a împlinit...

Nicole Kidman, mesaj emoționant în ziua în care soțul ei a împlinit 54 de ani

Actrița australiană Nicole Kidman a făcut public un mesaj emoționant – dedicat soțului ei, Keith Urban, care și-a sărbătorit zilele trecute ziua de naștere – alaturi de o fotografie inedită în care apare alături de cântăreț, bărbatul cu care trăiește o poveste de iubire de mai bine de 15 ani.
”Cea mai fericită zi de naștere, dragostea mea!”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare îmbrățișându-și soțul și sărutându-l pe obraz.
În urmă cu câteva luni, când Nicole Kidman și Keith Urban au aniversat 15 ani de căsnicie, aceasta a vorbit la ”The Tonight Show” despre cum a fost cerută de soție. Întrebată dacă Keith Urban a îngenuncheat în fața ei atunci când a cerut-o de soție, aceasta a dezvăluit: ”Stătea pe scările apartamentului meu din New York”, a spus ea. „Am ieșit la 5 dimineața și era ziua mea de naștere, iar el avea flori. Și asta a fost. Eram topită. Am zis «Da, mă voi căsători cu tine».”

Cum a început relația dintre Nicole Kidman și Keith Urban

Keith Urban și Nicole Kidman s-au întâlnit în ianuarie 2005, la G’Day LA, un eveniment de la Hollywood care cinstea australienii din industria divertismentului. Au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, iar Kidman a recunoscut ca s-a îndragostit de cântăret imediat, când a dus-o într-o plimbare cu motocicleta la Woodstock, New York, unde plănuise și un picnic. Urban și Kidman s-au căsătorit în Sydney, Australia, la 25 iunie 2006. Prima lor fiica, Sunday Rose, a venit pe lume în 2008, iar a doua lor fiică, Faith Margaret, a urmat în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE