2.7 C
Braşov
AcasăSportCupa Regiunilor (UEFA Regions Cup): Selecționata AJF Brașov, victorie în prima etapă...

Cupa Regiunilor (UEFA Regions Cup): Selecționata AJF Brașov, victorie în prima etapă cu echipa AJF Harghita

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Liviu Nicolae s-au impus cu 2-0, în meciul disputat miercuri, la Tărlungeni, cu selecționata AJF Harghita
l Următorul meci al brașovenilor este programat pe 10 noiembrie la Vaslui

Selecționata AJF Brașov, formată din jucători care activează în Liga 4 Brașov, a luat startul într-o nouă ediție a Cupei Regiunilor. După aproape doi ani de întrerupere a întrecerilor contând pentru Cupa Regiunilor UEFA pentru echipele e amatori, Federaţia Română de Fotbal a reluat organizarea acestei competiții. UEFA Regions Cup se va desfăşura, pe plan intern, în perioada octombrie 2021 – mai 2022. Echipa care va reprezenta România la turneul european va fi decisă în mai-iunie 2022. Brașovul face parte din grupa a 2-a din care mai fac parte echipele AJF Harghita, respectiv AJF Vaslui. În cealaltă grupă au fost repartizate echipele AJF Prahova, AJF Dâmbovița și AJF Giurgiu. La această ediție, selecționata AJF Brașov este pregătită de Liviu Nicolae și Virgil Marșavela.

„Dublă“ Galborcea

Elevii lui Liviu Nicolae au debutat cu victorie, scor 2-0 (1-0), în meciul disputat miercuri, la Tărlungeni, cu selecționata AJF Harghita. Golurile victoriei brașovenilor au fost marcate de Laurențiu Galborcea (29 și 72). „A fost primul joc în această competiție și important este că am câștigat. Ca joc am suferit, era și normal ținând cont că am făcut un singur antrenament acum două săptămâni. Chiar le mulțumesc jucătorilor pentru că au participat la această acțiune. Sperăm să reprezentăm cu cinste Brașovul și la următoarele meciuri“, a spus antrenorul Liviu Nicolae.

Urmează meciul cu AJF Vaslui

Următorul meci al brașovenilor este programat pe 10 noiembrie la Vaslui. În lotul lărgit al AJF Brașov au fost incluși 30 de jucători de la echipele Olimpic Zărnești (6), ACSM Codlea (6), Ciucaș Tărlungeni (4), Bucegiu Moeciu (3), Colțea Brașov (2), ACS Steagu Roșu (2), Inter Cristian (1), Cetățenii Ghimbav (1),
ACS Prejmer (3), AS Weidenbach (1) și Chimia Orașul Victoria (1).

AJF Brașov – AJF Harghita 2-0 (1-0)

A marcat: Galborcea ( 29 și 72).
AJF Brașov: Laszlo – Grigore, Căldărea, Galborcea, Munteanu – Colarez ( 72 Dușa), Sava (76 Lupu), Pencea (65 Celmare) – Dîstariu (65 Taras), Gerotă (46 Grideanu), Berloiu.
Antrenor principal: Liviu Nicolae
Antrenor secund: Virgil Marșavela
Maseur: Gică Vișănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE