2.7 C
Braşov
AcasăMagazinAnda Adam își permite o geantă de 39.000 de lei

Anda Adam își permite o geantă de 39.000 de lei

Cântăreața Anda Adam a mărturisit celor de la fanatik.ro că are în garderoba ei o geantă care valorează 8.000-9.000 de euro, în jur de 39.000 de lei.
„Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8.000-9.000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, a declarat Anda Adam.

Cântăreața este foarte ocupată în prezent, printre activitățile sale numărându-se și participarea la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. “Din această competiție cred că sunt concurenta cu cele mai multe activități în derulare pentru că, pe lângă cariera muzicală pe care o am, mai am și un proiect personal, o emisiune online săptămânală, așa că în zilele în care nu filmez pentru „Bravo, ai stil! Celebrities”, o fac pentru emisiunea mea. Și când nu am aceste activități, sunt mamă, am un copil și trebuie să îmi fac timp pentru fetița mea, să o duc la grădiniță în fiecare dimineață, să am grijă ce mănâncă etc, să nu mă abat de la ritualul meu de mamă. În weekend, când suntem liberi de la filmări, am și concerte și mai sunt și dezvoltator imobiliar. Construiesc case duplex în zona Pipera- Tunari, unde când nu fac toate cele enumerate mai înainte, sunt la construcții, pe șantier. Așa că îmi este foarte greu. Plus că logodnicul meu locuiește la Cluj. De multe ori trebuie să facem cumva că să ne mai și putem vedea”, spunea Anda Adam zilele acestea într-un interviu pentru fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE