7.3 C
Braşov
AcasăMagazinȘi totuși, frica nu este bună / Laura Cosoi: „Dacă vorbesc cu...

Și totuși, frica nu este bună / Laura Cosoi: „Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește, mă alarmez“

Laura Cosoi a mărturist recent pe pagina personală de Facebook că este foarte speriată de creșterea numărului mare de infectări cu Covid – 19 din ultima perioadă, și de multele decese provocate de noul coronavirus. Vedeta și-a pierdut tatăl din cauza Covid-19, pe 26 noiembrie 2020.
”În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt, mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul, în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși, ce perioadă tulbure… Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește, mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea, îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul, mă dau în spate doi metri. Și totuși, frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu «împrejurul» meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natură mai mult că niciodată. Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine că anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poartă măști?! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în această perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor”, a spus Laura Cosoi.
Tatăl Laurei Cosoi a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Marius Cosoi suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert, potrivit click. ro. Tatăl Laurei Cosoi a fost profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE