4.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Muşchiuleţ de porc cu ciuperci şi pere

Ingrediente: 500 g de mușchiuleţ porc, 2 pere, 2 cepe roşii măricele, 1 ardei gras, câteva ciupercuţe Champignon, 4 căţei usturoi, puţin ulei de măsline, tarhon uscat, câteva fire de pătrunjel, sare şi piper.
Preparare: Mușchiu-leţul se taie în 3 bucăţi care se crestează şi adaugă feliuțe de usturoi. Se sărează şi se piperează după gust. Ciupercuţele se spală și se lasă întregi. La fel şi perele. Ardeiul se taie felii mai mari, iar cepele se taie în sferturi. Toate ingredientele de mai sus se pun într-o tava termorezistentă, se toarnă puţin ulei de măsline peste ele şi se presară tarhon uscat şi mărunţit. Se dă cuptor cam 1 oră.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 27 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE