4.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Aperitiv rece cu ton

Ingrediente: 1 cutie de ton în suc natural (sau în ulei), 3 cartofi, 1 ceapă roşie, 150g măsline verzi, 1 lămâie, 3 linguri cu ulei de măsline, pătrunjel verde, sare, piper
Preparare: Se fierb cartofii cu tot cu coajă în apă cu sare. Se scurge apa, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se scurge uleiul din conserva de ton, se taie peştele bucăţi şi se adaugă peste cartofi. Se adaugă ceapa tăiată rondele subţiri, măslinele tăiate feliuţe, pătrunjelul tocat, ulei, sare şi piper după gust. Se stoarce jumătate de lămâie, iar cealaltă jumătate se taie pătrăţele şi se adaugă peste celelalte ingrediente. Se amestecă cu grijă ingredientele să nu se sfărâme.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 26 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE